Cine suntem?

Firma a fost infiinta in 2012 de o echipa formata din specialisti ce activeaza in domeniul  Tehnologiei Informatiei cu pasiune fata de acest domeniu si care isi fac munca din placere.  Suntem dinamici si flexibili pentru ca suntem tineri insa cu experienta in ceea ce priveste munca noastra si nevoile clientului.

Entuziasmul si interesul catre ultimele noutati ale pietei de IT, atat hardware cat si software, studierea celor mai noi trenduri si inovatii in domeniu sunt cateva din calitatile care consideram ca ne recomanda intr-o piata in care seriozitatea, promptitudinea si rezolvarea profesionista a problemelor, cu costuri minime, sunt inca deziderate greu de atins.

Indiferent de problemele dumneavoastra, puteti apela la serviciile noastre iar noi, tinand cont de sugestiile dumneavoastra, ne folosim resursele pentru a gasi solutia optima din punct de vedere calitativ si financiar la solicitarile efectuate.

Ne axam pe clienti companii mici si mijlocii ce nu au buget pentru un departament IT de sine statator, dar care pot beneficia de suport IT externalizand serviciile catre o firma specializata.

 

PROJECT FURIO

 

Parte a Project Furio?

Project Furio este un proiect ce are ca scop dezvoltarea mai multor activitati comerciale din sfera tehnologiei informatiei. ITSD sau IT Service Division este parte a proiectului si se ocupa atat de vanzarea de echipamente IT cat si de prestarea de servicii externalizate de asistenta si mentenanta IT.

Furio Studio, tot membra a grupului este o echipa de specialisti in web development si editare video ce lucreaza atat pe contracte la cererea clientului (web design, creare site, baze de date, editari video) cat si la mai multe proiecte interne de dezvoltare a noi activitati de vanzare online in Romania.

 

Ce facem?

Externalizare servicii de asistenta si mentenanta IT

In ziua de azi, orice companie foloseste un sistem informatic pentru desfasurarea activitatilor si are acces la internet. Infrastructura IT are rolul de a eficientiza activitatea angajatilor, de a creste productivitatea, dar un sistem informatic este util in acest sens doar daca este fiabil, implementat si securizat corespunzator. Acest lucru este posibil numai daca compania beneficiaza de serviciile IT necesare, iar cu cat tehnologia avanseaza din ce in ce mai repede cu atat este mai greu, ca managerul firmei sau ca inginerul IT angajat, sa tina pasul singur cu toate schimbarile sau imbunatatirile de tehnologii, fie ele hardware sau software.

De aceea, cea mai buna solutie pentru companiile mici este ca serviciile de asistenta si service IT sa fie externalizate - si accesate doar la nevoie -catre o firma specializata care are o echipa completa si competenta.

Cu noi beneficiati de:

  • Asistenta IT doar in momentul in care aveti nevoie de ea, reducand astfel costurile
  • Mentenanta preventiva periodica a echipamentelor, creste astfel durata de functionare a echipamentelor
  • Achizitionarea sau consultanta la achizitiile de sisteme, componente hardware, periferice si consumabile
  • Suport helpdesk: rezolvarea gratuita a problemelor prin intermediul telefonului
  • Timp de reactie si interventie redus
  • Ridicare si livrare de consumabile printing este asigurata si gratuita!